TroebelWater.nl

Transformers: the saga continues

geschreven op: September 24th, 2010 door Pennywise

Van Omroep Brabant.

HOEVEN - Het strafproces tegen de twee leden van de Orde der Transformanten in Hoeven wordt begin volgend jaar voortgezet. Dat heeft een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) in Rotterdam vrijdag tegen Omroep Brabant gezegd.

De leden van de geloofsgemeenschap worden verdacht betrokken te zijn geweest bij de mislukte moordaanslag op zakenman Frits Bebelaar in augustus 2008 in Rotterdam. De rechtbank in Rotterdam besloot in juni vorig jaar dat twee leden van de orde na negen maanden voorarrest moesten worden vrijgelaten. Volgens een woordvoerder van het OM is het onderzoek bijna afgerond. In november worden nog getuigen gehoord. Daarna volgt de inhoudelijke behandeling.

Tags:

Docu du Jour

geschreven op: September 19th, 2010 door Pennywise

Tags: wilders

Quote du Jour

geschreven op: September 14th, 2010 door Pennywise


Go Anil! Die white trash bakra's ook. Uit Het culturele Drama

Die Hollanders die in die eigen huizen wonen en een eigen auto hebben en met vakantie kunnen, zijn voor een groot deel white trash. Het zijn tokkies, het zijn families Flodder, met achterlijke ideeën en onbeschofte omgangsvormen. Wat kun je anders zeggen van de meeste Telegraaflezers, SBS-6- en RTL-kijkers en PVV-stemmers, dan dat ze boers, onbehouwen, ruw, plat, vulgair, ordinair en ongemanierd zijn? Primitieve, rancuneuze, rechtse en extreemrechtse types zonder moraal, zonder principes, zonder idealen; kan het anders worden geformuleerd?
Tags: pvv, tokkies

Maggie Gallagher aan de hemelpoort

geschreven op: September 2nd, 2010 door Pennywise
Tags: bigots

TroebelTags


Commentaren

RSS


Recente Artikelen

RSS Artikelen