TroebelWater.nl

Survivor

geschreven op: November 8th, 2011 door Pennywise

Hieronder een serie van zeer verdrietige maar mooie tekenfilmpjes die gemaakt werden door een Boeddhistische non, nadat ze uit de Nieuwe Kadampa Traditie trad. Deze verhalen gaan specifiek over deze toch wel gevaarlijk te noemen boeddhistische sekte, maar reflecteren wat je ook in andere sektes ziet gebeuren. Met name het filmpje Surivivor en Punished for being human.

Zelf was ik lid van deze beweging tot ongeveer 1998, toen de Dorje Shugden affaire in alle hevigheid losbarstte. Blij dat ik er weg ben, want haar indringende beschrijving klopt precies: (los van het feit dat ze de Dalai Lama met Hitler vergeleken).Sekteleider getuige in proces aanslag

geschreven op: November 1st, 2011 door Pennywise

Afkomstig van BN de Stem

ROTTERDAM/HOEVEN - Zowel sekteleider Robert Baart van de Orde der Transformanten in Hoeven als de Rotterdamse zakenman die in augustus 2008 slachtoffer werd van een mislukte moordaanslag, moet getuigen in de rechtszaak tegen de twee overgebleven verdachten van dit misdrijf. Dat heeft de rechtbank in Rotterdam gisteren bepaald. De inhoudelijke zitting heeft plaats in januari volgend jaar.

Een derde verdachte in de geruchtmakende zaak, transformant Eric S., heeft recent van het Openbaar Ministerie te horen gekregen dat hij niet verder zal worden vervolgd. De zitting gisteren, de eerste na bijna tweeënhalf jaar, bracht weinig nieuws. Het OM is er rotsvast van overtuigd dat ordeleden Patrick van G. en Peter van W. te maken hebben met de liquidatiepoging. De twee ontkennen elke betrokkenheid maar Van W. heeft bekend dat hij volgapparatuur onder de auto van het slachtoffer heeft geplaatst. Van G. heeft toegegeven dat hij op de dag van de aanslag in de buurt was van de woning van de zakenman.

Ook beschikt de politie over telefoongegevens die volgens haar duiden op betrokkenheid van deze en andere transformanten, maar onomstotelijk bewijs en ook het vuurwapen ontbreken.

Luister ook naar:

Ook RTV Rijnmond, deed verslag van de zitting. Niet onvermeld mag blijven het blogje: Ano en Niem trollen er op los, dat ik vanochtend op de Retecools aantrof

TroebelTags


Commentaren

RSS


Recente Artikelen

RSS Artikelen